Stefan om helgens starthästar

Under dubbeltravet på Umåker nu i helgen kommer stallet ut med fyra hästar. På fredagskvällen kommer två av dessa ut.

Lopp 3 nr 7 Calling My Name – Orkade inte senast, hoppas på förbättring nu men har svårt att tro på en tätplacering i denna start.

Lopp 11 nr 6 Majestic Lane – Blev hetsig från ledningen senast och hade svårt att sköta sig. Han är kapabel men kommer att köras defensivt för att bygga för framtiden, det viktigaste är att han går felfritt och håller sig lugn.

Lördag
Lopp 9 nr 14 T.Rex Laday
– Har ett bra spår för att vara honom trots att det är vingelrisk, han borde dock gå felfritt härifrån och vi vet att styrkan finns där. Det är mycket tuffare hästar emot denna gång, men han är bra själv också. Han håller toppform och kommer tävla barfota runt om som vid segern senast.

Lopp 12 nr 12 Starbec´s Dream On – Dåligt spår men är bättre än vad raden visar. Han har dessutom fått en bra kusk. Det blir jänkarvagn för första gången och barfota runt om. Tycker han borde placera sig långt framme.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.