Fredagsfest med Lill Elin och Vincent Caprese

Det blev två segrar till stallet under Bodens eftermiddagstrav. Redan i lopp 1 var det dags för Lill Elin (e.Troll Kevin) som följde upp sin fina andraplats i debuten med en säker seger denna gång för körande Jan Norberg. Hon travade klockrent och det såg ut att finnas en del sparat när de passerade mållinjen på 1.34,2/1660 meter.

I lopp 2 segrade treårige Vincent Caprese (e.Scarlet Knight  u.Wilma Fargo) från ledningen på tiden 1.17,6/1640 meter i sin tredje start i livet. Han har blivit bättre för varje start och här finns det resurser. Spännande fortsättning följer för båda vinnarna.
Således blev det även en dubbel för evigt unge Jan Norberg. Denna gång stannade dock katten Janne hemma.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.