Författararkiv: Leif

Guli Anna kvalade in!

Ett av årets mål för Guli Anna var att kvala in till derbystoet. Detta är nu gjort och hon fick spår åtta i finalen. Finalen körs på onsdag i Östersund. Vi önskar lycka till!

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Guli Anna kvalade in!

Derbykval för Guli Anna!

På söndag den 12/7 stundar kval till Derbystoet på Östersundstravet. Guli Anna fick spår sju i sitt kval. Det gäller att vara bland de fyra främsta för att kvala in till finalen. Vi önskar ägarna Nils-Olov Zetterblad och Tomas Byberg more »

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Derbykval för Guli Anna!

Framgångar i juli

Stallet har haft en härlig månad under juli. Hela fyra segrar till stallet och 120 000 kronor insprunget. Faks Kevin har följt upp sin debutseger med ytterligare två vinster på ett imponerande sätt och är således obesegrad efter tre starter. more »

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Framgångar i juli

Lovande debut av Faks Kevin

Stallets åttonde tränarseger detta år togs i kväll tisdag på Solänget med debuterande fyråringen Faks Kevin (e. Moe Odin  u.Faksanna) med Jan Norberg i vagnen. Han inledde loppet utvändigt ledaren och övertog täten på den sista bortre långsidan. Svarade enkelt more »

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Lovande debut av Faks Kevin

Lill Elin har blivit stor

Lill Elin är ingen liten försynt tjej, hon är en som tar för sig ute på tävlingsbanan. I dag tisdag tog hon sin andra seger i fjärde starten vid lunchtävlingarna på Umåker. Det treåriga stoet vann överlägset och gjorde det more »

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Lill Elin har blivit stor

Stefan om V75 i Gävle

I morgon lördag startar stallet T.Rex Laday i V75-4 i Gävle. – Han har bra kapacitet men galopperat bort mycket pengar genom karriären då han varit alldeles för spänd. Nu har han lärt sig att slappna av och det märks more »

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Stefan om V75 i Gävle

Lill Elin tvåa i Östersund

Treåriga stoet Lill Elin (e.Troll Kevin) gjorde under torsdagen sin tredje start i karriären vid tävlingarna i Östersund. Körande Jan Norberg var offensiv och var snabbt uppe som tvåa trots sitt tillägg på 20 meter. Pressade på ledarhästen och höll tempot more »

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Lill Elin tvåa i Östersund

Stefan om helgens starthästar

Under dubbeltravet på Umåker nu i helgen kommer stallet ut med fyra hästar. På fredagskvällen kommer två av dessa ut. Lopp 3 nr 7 Calling My Name – Orkade inte senast, hoppas på förbättring nu men har svårt att tro more »

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Stefan om helgens starthästar

Fredagsfest med Lill Elin och Vincent Caprese

Det blev två segrar till stallet under Bodens eftermiddagstrav. Redan i lopp 1 var det dags för Lill Elin (e.Troll Kevin) som följde upp sin fina andraplats i debuten med en säker seger denna gång för körande Jan Norberg. Hon more »

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Fredagsfest med Lill Elin och Vincent Caprese

Björli Svarten trea i årsdebuten

Björli Svarten hade inte startat sedan den 23 oktober förra året och gjorde i dag tisdag årsdebut på Umåker i lopp 9. Körande Jan Norberg gasade på och kunde ta sig till ledningen från tillägg. Efter ett ganska tufft lopp fick more »

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Björli Svarten trea i årsdebuten