Starttid V75

Nu jobbas det för fullt med långfredagstravet på Färjestad som i år även är V75 vilket såklart är positivt även om jag personligen är emot alla extra V75-omgångar. Det är alldeles för många sådana dagar och på sikt är det inte positivt då det finns en risk att vattna ur vårat fina varumärke och det stora flaggskeppet – V75.

När det gäller starttider av V75 så bör vi behålla de tider vi har i dag med start klockan 14:30. Vid senareläggning så konkurrerar vi med SHL-matcher, Premier League och en del annat. Dessutom så är lördagskvällen för många familjer väldigt helig och då är det fel att tvinga ut dom på banorna vilket kommer att märkas genom publiktapp och på så sätt lär det inte bli lättare att rekrytera nytt folk till travet. Blir även svårare med sponsorer, hästskötare är hemma senare varje lördag.

På Umåker ska det tävlas i kväll och stall Johansson har fyra hästar till start.
Troll Elin gör första starten i regi Johansson. Kommer att prova med helstängt huvudlag och rycktussar för första gången.
Majestic Lane har bra kapacitet och duger om han håller sig lugn. Barfota bak.
Made Of Honor Ås brukar tävla jämnt men var blek senast (felbroddat), har svårt att vinna lopp men lättare emot i kväll. Helstängt huvudlag, jänkarvagn och barfota bak.
Starbec´s Dream On finns det fart i men är knepig. Borde kunna segerstrida i detta sällskap. Ryckhuva för första gången i lopp, barfota runt om. Stallets bästa chans!

Fredagsfräckis
Mannen var hos läkaren och fick stolpiller. Läkaren hjälpte honom att sticka upp det första.
På kvällen skulle frun hjälpa till istället. Hon la sin ena hand på hans axel och förde med den andra handens pekfinger in stolpillret.
Precis när hon var klar gav mannen ifrån sig ett jättevrål!

– Gjorde det ont? undrade frun.
– Nej, men jag kom på att när läkaren hjälpte mig tidigare idag så hade han för fan båda händerna på mina axlar!

”Det är vi själva som bestämmer över våra liv, så det är inte konstigt att de ser ut som de gör” Anonym

Trevlig helg
/Johan Amsköld

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.