Fredagsblogg

Japp, det var den veckan det!
Har gjort min fjärde vecka i Karlstad och det måste erkännas – jag trivs kopiöst bra.
Det har varit en del resande i bilen till travbanorna för att träffa personal och aktiva, har börjat hitta min roll och kan snart sätta i gång att arbeta på allvar. För Färjestads del har vi i veckan börjat jobba för långfredagen den tredje april, då kör vi även V75 med Prins Carl Philips Jubileumspokal för femåringar med 250 000 kronor till vinnaren. Färjestad har totalt tre V75-dagar under 2015, långfredagen, 27 juni V75-finaler och E3-finaler och sedan det stora Unionstravet den 19 september.
Årjäng har ju deras stora dag den 11 juli med Årjängs Stora Sprinterlopp med 600 000 kr till segraren, även där har vi börjat jobba för den stora dagen. Publikrekordet är 15 000 människor och det siktar vi på att slå i sommar.

Fler framgångar för svenska skidlandslaget i dag när VM i Falun fortsatte. I staffetten för herrar över 4×10 km blev det en silvermedalj, en stark andraplats måste tilläggas. Calle Halfvarsson som åkte den sista sträckan svarade för en fin insats, dock det största plusset till Johan Olsson som återigen gjorde ett topplopp.

Björklöven ångar på och har nu vunnit nio av de tio senaste matcherna och är klara för play off. Chansen finns till spel i SHL nästa säsong, men den chansen är också minimal. De har inte lag eller ekonomi för att redan nu spela i högsta serien, men det är otroligt glädjande att löven varit så starka en längre tid. Efter nyår så är Björklöven det lag som spelat in flest poäng i Hockeyallsvenskan.

Fredagsfräckis

En man går in på macken och köper kondomer och sedan går han ut högljutt skrattande. Mackföreståndaren antar att mannen måste vara galen.
Dagen efter kommer mannen in på macken igen och köper kondomer. När han går ut skrattar han besinningslöst.

Mackföreståndaren säger till sin medarbetare:
– Om den där typen kommer in igen vill jag att du följer efter honom och ser var han går.
Dagen efter kommer mannen in på macken igen, köper mer kondomer och går iväg gapskrattande.

Mackföreståndaren skickar iväg sin medarbetare för att följa efter mannen med det märkliga beteendet.
En timme senare kommer medarbetaren tillbaka.
– Vart gick han? frågade mackföreståndaren.
– Hem till dig…

Börja nu att leva och räkna varje dag som ett liv för sig
Må väl vänner och ovänner
/Johan Amsköld

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.