Stefan om V75 i Gävle

I morgon lördag startar stallet T.Rex Laday i V75-4 i Gävle.
– Han har bra kapacitet men galopperat bort mycket pengar genom karriären då han varit alldeles för spänd. Nu har han lärt sig att slappna av och det märks tydligt både i träning och i loppen. Var otroligt besviken senast då han galopperade bort andraplatsen i V75, men har kollat på loppet många gånger och är numera nöjd och stolt över hästens insats. Han gjorde det väldigt bra och det blev tyvärr en oturlig galopp. Han kräver högre tempo än det var i loppet senast och det hoppas vi att det blir nu. Han känns ännu finare efter det senaste loppet och kommer att tävla barfota runt om vilket gjort honom både smidigare och rappare, han är riktigt stark och är nog mer gynnad av distansen än en del av sina konkurrenter. Vi åker till Gävle med förhoppningar, han kan mycket väl blanda sig i segerstriden, säger Stefan Johansson.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.