Kriteriestoet till Guli Anna!

Där satt den!

Stort grattis till alla inblandade!

Första klassiska segern till stallet och första V75-segern för Stefan. Ägarna Nils-Olov Zetterblad & Tomas Byberg som satsat så länge på travet är väl värda denna framgång. Stort grattis till Fredrik, Gustav och Lilian Andersson som fött upp hästen. Grattis även till skötaren Ida Sörli!
Stefan körde ett helt perfekt lopp när det som bäst behövdes och hästen var i ett bländande skick. Segertiden skrevs till 26,7a vilket är nytt svenskt rekord. Sju starter har nu inbringat 485 000:-. Fler rekord slogs i och med denna seger. Stefan passerade miljonen inkörda och har 90 000:- kvar till miljonen intränat för 2019.

Guli Anna Stefan Johansson
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.