Två segrar på Lyckseletravet

Sista tävlingsdagen på Lyckseletravet 2019 så blev det två segrar till stallet.

Först ut var Vidar Caprese. Stefan körde Vidar till ledningen efter 400 meter. Första fem öppnades på 11,0 och varvet på 13,5. Sedan kom favoriten Pleasure For Cash och Robert Dunder upp utvändigt och tryckte på. Men Vidar kämpade storstilat och kunde hålla undan till en säker seger med en halv längd.

I sista loppet var det dags för Guli Björn att ta sin fjärde årsseger. Man varvade på 26,5 och då satt Guli Björn i andra par utvändigt. 800 kvar körde Stefan till och hamnade utvändigt om ledande Vännfors Stjärna och Micael Melander. Där pressade man sig till ledningen när upploppet nalkades. Guli Björn gick undan och segrade med 5 längder.

Från stallet startade även Klammer. Han blev fyra efter ett lopp i rygg på ledaren.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.