Tävlingsdagar med mersmak

Dags för en liten uppdatering. En riktigt angenäm uppgift då de senaste tävlingsdagarna gett en hel del positiva besked och fina resultat.

Den 28 april tävlade Faks Kevin och Lill Tord i Boden. Båda kördes av Janne Norberg. För Faks Kevin innebar loppet att vi kunde räkna in hans sextonde seger i sin tjugotredje start och Lill Tord gjorde ett fint lopp och knep en andraplats.

Dagen därpå var det dags för Kalles Caviar Ås och Stefan att vinna i Skellefteå. Kalle startade med 40 meters försprång, men tilläggshästarna fick aldrig tag på ekipaget och när de gick i mål var avståndet fortfarande betryggande.

Lördag den 6 maj startade Know my Name på Dannero. Stefan skötte tömmarna och hästen gjorde en rejäl och stabil insats som belönades med en andraplats i ett lopp där två hästar lämnat övriga fältet på behörigt avstånd.

Know my Name

Kalles Caviar Ås

Faks Kevin

Lill Tord

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.