Författararkiv: webmaster

Segrare hyllades!

Vid Umåkers tävlingar under gårdagen uppmärksammades Guli Annas seger i Kriteriestoet. Priser till ägare och tränare delades ut av Umåkers damklubb. På bilden Intervjuas Nils-Olov Zetterblad och senare Janne Norberg.

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Segrare hyllades!

Kriteriestoet till Guli Anna!

Där satt den! Stort grattis till alla inblandade! Första klassiska segern till stallet och första V75-segern för Stefan. Ägarna Nils-Olov Zetterblad & Tomas Byberg som satsat så länge på travet är väl värda denna framgång. Stort grattis till Fredrik, Gustav more »

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Kriteriestoet till Guli Anna!

Guli Anna till final!

Då är kvalen till kriteriestoet avklarade och Guli Anna är klar för final. Efter seedningen så hamnade Guli Anna i det hårdare av de två försöksloppen. Efter start så hamnade Stefan och Guli Anna som tredje häst på innerspår. Risk more »

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Guli Anna till final!

Dags för kriteriekval!

På söndag är det dags för Guli Anna att försöka kvala in till stokriteriet. Det är de sex främsta som tar sig vidare till finalen. Guli Anna startar från bricka fem bakom bilen. Vi önskar alla inblandade lycka till!

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Dags för kriteriekval!

Svenskt rekord av Guli Anna!

Vid kvällens tävlingar på Skellefteåtravet så segrade Guli Anna på nytt svenskt rekord. Guli Anna och Stefan kom iväg bra från start bakom bilen och kunde köras till ledningen. En ledning som släpptes till favoriten Varg Faks och Jan-Olov Persson more »

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Svenskt rekord av Guli Anna!

Första gången som hästägare i vinnarcirkeln!

Vid kvällens tävlingar på Hotingtravet tog Faks Kevin sin 21:e seger. Detta i sin 42:a start. Stefan kom iväg bra från start. Han körde till efter första sväng och kunde överta ledningen. Väl där kunde ingen hota Faks Kevin som more »

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Första gången som hästägare i vinnarcirkeln!

Två segrar på Lyckseletravet

Sista tävlingsdagen på Lyckseletravet 2019 så blev det två segrar till stallet. Först ut var Vidar Caprese. Stefan körde Vidar till ledningen efter 400 meter. Första fem öppnades på 11,0 och varvet på 13,5. Sedan kom favoriten Pleasure For Cash more »

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Två segrar på Lyckseletravet

Guli Björn fortsätter att leverera på Bodentravet!

Senast på Solänget så blev det galopp då den lösa banan inte passade. Men denna gång så bjöd Bodentravet som vanligt på en perfekt bana och det passade Guli Björn perfekt. Vid dagens seger så körde Ove A Lindqvist då more »

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Guli Björn fortsätter att leverera på Bodentravet!

Guli Björn gillar Boden!

Dags för andra segern för Guli björn under kvällens tävlingar i Boden. SOS brukar man säga. För dom som inte vet, så betyder det Spets Och Slut. Det gick till på följande sätt. Stefan sände direkt till ledningen bakom bilen more »

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Guli Björn gillar Boden!

Guli Björn tog första segern!

Idag på Bodentravet var det dags för Guli Björn att ta sin första seger. Han har ju visat att han bara har blivit bättre och bättre för varje start. Nu tog Guli Björn och Stefan hand om ledningen direkt från more »

Publicerat i Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Guli Björn tog första segern!