Årspremiär på Umåker

Då drar en ny säsong igång igen nu på söndag. Alla i teamet ser fram emot 2016 då hästarna har presterat bra under 2015 och man vill ju alltid förbättra sina resultat. 2015 innebar stora förändringar på hästmaterialet i stallet då vi ökade antalet kallblod. Dessa har presterat bra och träningskonceptet vi har verkar passa dessa hästar. Vi strävar hela tiden efter att våra hästägare ska få ut så mycket som möjligt av sitt hästägande och vårt mål är att alla ska vara nöjda.

På söndag selar vi ut två hästar. Först ut är Vincent Caprese. Han började sin treåringssäsong lovande men slog upp en hovspricka när vi startade på Solvalla. Denna spricka besvärade honom sedan hela säsongen. Nu ser vi fram emot en ny säsong. Han är förstås inte helt på topp då han behöver få några lopp innan toppformen infinner sig. Han har dock tränat mycket bra och det ska bli spännande på söndag och vi hoppas att han gör en bra insats.

H.E.C Theofaks har gjort det bra för oss och har utvecklats hela tiden sedan han blev vår häst i kallsvenskan. Senast galopperade han efter 150 meter. Låg sedan sist hela loppet med en mycket bra avslutning. Då han känns fortsatt bra i träningen så är vi lite optimistisk. Tycker att han har platschans i detta lopp om han är som han varit på slutet.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.